Eliminatòries de Quarts de el Campionat Autonòmic Cadet

Valencia CF Cadete A
Imatge : @Academia_VCF

No hi va haver sorpreses en les eliminatòries disputades a la tarda d'avui al Campionat Autonòmic cadet, es van jugar els quarts de final a un únic partit a casa dels equips millor classificats.

El Valencia CF es va imposar a l' Fundació VCF, 2-1, no sent un partit de tràmit, el Cadet A es va avançar amb un gol de Marc Palomero en el minut 20. Però el Fundació va empatar al 48 per obra de David Gómez. De nou el davanter de l'Cadet A Marc va desfer l'empat amb un altre gol al minut 61, classificant a l'equip A de l'Acadèmia per a semifinals.

El Villarreal CF es va classificar per a les semifinals a l'venç el Alboraya UD, 2-1. Dos gols de Pau Cabanes van avançar als groguetes, el primer en el minut 35 i el segon en el 45, van retallar distància els xuferos amb un gol de Miquel Pérez.

Per la seua banda, el Elche CF va vèncer clarament, 4-0, amb el Hércules CF en el seu derbi particular. Els franjiverdes van prendre avantatge ràpidament amb dos gols en els 3 primers minuts de partit, una mica de Dídac Castellà i un altre d'Adam Boayar; dos gols més de Dídac Castellà van sentenciar l'eliminatòria per als il·licitans.

En l'últim partit de la jornada el Levante UD va obtenir el pas a semifinals gràcies a la seva victòria 5-0 davant el Colegio Salgui.

Localresultatvisitant
Valencia C.F. “A”2 – 1C.F. Fundació VCF “A”
Villarreal C.F.2 – 1Alboraya U.D. “A”
Levante U.D. “A”5 – 0Colegio Salgui “A”
Elche C.F. “A”4 – 0Hèrcules C.F. “A”

Així, les semifinals es disputaran el proper divendres amb els següents partits.