El Juvenil A del Torrent CF aconsegueix l'ascens a Lliga Nacional

Torrent CF Juvenil A
Torrent CF Juvenil A Imagen : Facebook Torrent CF

Finalitza la temporada a les competicions de la Comunitat Valenciana amb l'últim ascens per decidir, el Juvenil A del Torrent CF aconsegueix l'ascens a Lliga Nacional.

Es va disputar ahir dimarts 6 de juliol el partit de tornada entre el Torrent CF i el Club Costa City, el partit d'anada va finalitzar amb empat a zero.

Vídeo : Facebook Torrent CF

Es van avançar els taronja en el minut 9 amb un gol d'Ismael Martín de Bolaños. No obstant això, en la segona part en el minut 64 Pablo Ramos marcava el gol de l'empat per als il·licitans, el que els posava per davant en l'eliminatòria.

A tan sols 6 minuts per finalitzar el matx de nou el màxim golejador a la Lliga Regular de l'equip torrentí, Ismael Martín de Bolaños, avançar els valencians en el marcador i per tant, en l'eliminatòria.

Es va desbordar l'alegria al Municipal de Sant Gregori després del xiulet final, i la victòria de el club local per 2-1, ja que des de la temporada 2009/10 el club no militava a la Lliga Nacional Juvenil.

5 ascensos al futbol base

Espectacular temporada al futbol base de l'Torrent CF que es culmina amb l'ascens de l'Juvenil A.

Amb 04:00 ascens més, el Cadete D a Primera; i en categoria infantil, el Infantil A ascendeix a Lliga Autonòmica, el Infantil B a Preferent com a campió de grup 7 de Primera i el Infantil F militarà la temporada vinent a Primera Infantil a l'proclamar-se campió de grup 7 Dilluns.

A més, el Cadet A va aconseguir finalment la permanència en l'autonòmica cadet, amb els mateixos punts que Elda Unió CF gràcies a la millor diferència general de gols.