David Otorbi (Valencia CF) debuta amb Espanya sub15

David Otorbi

Els homes de José Lana van aconseguir un merescut empat amb gols de Pol Duran i Lamine

Els joves sub-15 van donar una lliçó de confiança en si mateixos i de no donar res per perdut, ja que van ser capaços de sobreposar-se al 2-1 aconseguit per la selecció de Suïssa al minut 86 de la trobada, després que el marcador mantingués la igualtat pràcticament tot el partit. L'esforç i el tresó de tot l'equip van culminar amb el tant anotat per Lamine al minut 91 que va tancar l'empat a dos.

Debut de David Otorbi

destaquem el debut a l'Espanya sub15 de David Otorbi, el jugador del cadet del Fundació VCF va brillar per la banda dreta fent gala de la seva velocitat i la seva habilitat per encarar i desbordar els seus rivals.

David va arribar al València CF procedent del At.. Cabanal en la temporada 2019/20, recentment ha renovat amb l' Acadèmia VCF fins al 2023. És un habitual de la Selecció Valenciana sub16, amb la qual va participar aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques com un dels jugadors sub15.

També van participar en l'amistosos, a més de David Otorbi, altres jugadors de clubs valencians, Buba del Patacona CF, el guardameta Pablo Polo i Óscar Schimelis del CD Roda.

imatges :Twitter @SeleccionRojita

La selecció espanyola es va avançar en el marcador amb un gol anotat pel madridista Pol Duran, quan amb prou feines havien transcorregut els primers quinze minuts de la trobada. Un tant que posava en valor el joc dels homes de José Lana, que ja havien tingut alguna oportunitat anterior en la trobada.

El empat suís es va produir al minut 33, a les botes d'Eliano Guido, que aprofitava un centre per batre l'estat espanyol. Amb aquest empat (1-1) es va arribar al final dels 45 primers minuts.

La segona part va transcórrer tranquil·la amb diverses ocasions ambdues seleccions. En els minuts inicials, més clares per als locals, però a mesura que avançava la trobada, Espanya va tenir l'oportunitat d'avançar-se en el marcador, però no ho va aconseguir.

No obstant això,  en el minut 86, va arribar l'inesperat tant de cap, anotat per Rexhaj, que semblava donar la victòria al conjunt local, però, la selecció espanyola va creure en si mateixa, i va aconseguir cinc minuts després, anotar el definitiu 2-2, gràcies a un gol de Lamine.

Ispaña i Suïssa tornaran a enfrontar-se el pròxim dijous a l'estadi de Saint Leonard de Friburg, a partir de les 18.00 hores, i els joves jugadors de José Lana tindran l'oportunitat de disputar una altra apassionant trobada.

FITXA DE DADES

2 – SUÏSSA:Wenger, Buchler (Rubén Gómez, m.79), Volken (Maslarov, m.77), Kospo, Akahomen (Rau, m.58) Rufener(Philippin, m.77) Illis (Ajdin, m.77) Burkahardt (Tairi, m.70), Cakolli, Guido (Rexhaj, m.70), Turhan (Mardochee, m.70)

seleccionador: Stefan Marini
2 – ESPANYA:Álvaro (Pablo Polo, m.45), Fortea, Torrents (Buba, m.73),  Dani Avila, Reis (Lamine, m.73), Rubén Olea (Pau Curbasi, m.80), Óscar (Conca, m.58), David Otorbi, Daniel Àvila (Junyent, m.73), Bazaga (Daniel Àvila, m.73) i De Haro (La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, m.45)

seleccionador: José Lana
0-1, m.16: Daniel Àvila
1-1, m.33: Eliano Guido
2-1, m.86: Agon Rexhaj
2-2, m.91: Lamine
Àrbitre: Hajrim Qovanaj (SUI). Va amonestar el suís Til Buchler i l'espanyol Cuenca.
àrbitre assistent: Ilco Jancevski (SUI) i Sebastian Kúchler (SUI)