Bernat Segarra, un salsadellí al Mundial de Qatar: «Els preus són com a Espanya»

RC Salsadella

Bernat Segarra és un fervent seguidor del RC Salsadella del qual és vicepresident. Però és un futboler total. Tant que li va tocar un premi de la FIFA per a assistir al Mundial de Qatar. I ahir va gaudir en gran amb la selecció espanyola.

Pregunta.- Estàs els 3 partits d’Espanya o tot el Mundial?

R- Estic tot el Mundial

On t’allotges?

M’allotge en uns apartaments

Qui heu anat?

Jo he vingut gràcies a un sorteig que em va tocar de la FIFA.

De La Salzadella estàs tu només?

Que jo sàpiga sóc l’únic salsadellí que estic al Mundial.

Quina responsabilitat tens al club?

Al club actualment ocupe el càrrec de vicepresident, Community Manager i delegat

Has estalviat molt per anar?

La veritat que al tocar-me el sorteIg  de la FIFA m’he pogut estalviar molts de diners, però el valor de les coses d’ací de Qatar no està molt allunyat dels d’Espanya,

Quant de temps estaràs?

Jo estic tot el Mundial fins al dia 19 de desembre.

Hi ha ambient fuboler?

La veritat és que si, hi  ha molt d’ambient futboler. El que va passar al partit inaugural és que al minut 70 se’n va anar molta gent de l’estadi, ha sigut l’únic partit. A la resta, l’afició s’ha quedat fins al final animant.

Els estadis estan tan a prop com diuen?

La veritat és que a mi m’ha sorprès molt la majoria del centre estan a uns 30 minuts en cotxe o metro l’únic més allunyat és l’Estadi de Lusai que és on van fer el partit inaugural que està com a una hora.

És car?

Per exemple l’aigua de 1,5L al canvi de moneda val com 0,30€ i si vols menjar en un restaurant normalment pots menjar per uns 15€, els preus com t’he dit abans són més o menys com els d’Espanya, està clar que si vols anar a un restaurant de lux, serà car.

Les cerveses vos les feu fora o no vénen alcohol a cap lloc?

Jo d’alcohol no bec a penes i la cervesa no m’agrada així que la veritat eixe problema no els tinc, però en la Fan-Fest de la FIFA vénen de cervesa i val 500cl com uns 9€. Després gent que hem anat coneixent per ací ha anat a restaurants i ha pogut comprar-la i després als estadis és veritat que d’alcohol no venen però a Espanya. Al final tot el rebombori creat per la premsa és per a vendre.

Hi ha espanyols? Residents o han viatjat com tu?

La veritat és que si hi han aficionats espanyols, també he de dir que conforme es van apropant els dies dels partits es va notant més ambient d’aficionats de cada país. Nosaltres al final ens vam juntar un grup en més de 300 persones tant residents com vinguts d’Espanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor introduce tus comentarios
Por favor, introduce tu nombre aqui